Adviseurs en projectleiders

Het uitgangspunt

Een gedegen implementatie en uitvoering van beleid voor informatiebeveiliging en privacy vraagt om specifieke kennis van juridische, technische, organisatorische en praktische zaken. Niet ieder schoolbestuur heeft de beschikking over mensen om dit in goede banen te leiden. 

Adviseur

Onze ervaren adviseurs zijn in staat om mee te kijken met de stappen die de organisatie zet. Op basis van verkregen inzicht ontvangt het schoolbestuur advies op maat over prioriteiten en maatregelen om stap voor stap verder te komen. 

Projectleider implementatie

Het implementeren van beleid voor informatiebeveiliging en privacy levert veel keuzes op. Welke acties moeten in welke volgorde gezet worden? Een projectleider van FLEXfg heeft ervaring met implementaties en kennis van beheersystemen en tooling. Hij of zij is in staat om met de juiste planning, samen met de organisatie de ideale voortgang te boeken. 

Meer weten?

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Onze werkwijze

FLEXfg werkt volgens een beproefde werkwijze die we succesvol toepassen bij meerdere besturen. Deze methode zorgt dat de organisatie de balans bewaart tussen wat voor de wet geregeld moet zijn, maar met oog voor de werkbaarheid. Behalve de wettelijk verplichte rol dragen mensen van FLEXfg écht bij aan de organisatie.

De voordelen van samenwerken met FLEXfg

Kennis en ervaring

FLEXfg ondersteunt al enige jaren schoolbesturen van diverse grootte bij een praktische toepassing van de AVG in de klas. Onze collega’s hoeven het wiel niet iedere keer opnieuw uit te vinden. Ze maken gebruik van een ruime ervaring met het onderwijs en zijn opgeleid in de technische, juridische en procesmatige aspecten.

Beproefde werkwijze

Iedere organisatie is gebaat bij een zorgvuldig, planmatig proces. De ervaringen bij schoolbesturen hebben geleid tot een werkwijze die borgt dat de juiste stappen op het juiste moment gezet worden. Door aandachtspunten vanuit de AVG te koppelen aan de praktijk op de werkvloer en kennis van kwaliteitsmanagement.

Altijd de laatste ontwikkelingen

Onze mensen zijn lid van meerdere landelijke en lokale netwerken van privacyprofessionals. Daarnaast ondersteunen zij werkgroepen en adviesgroepen van de verschillende sectorraden en kennisorganisaties. De relevante ontwikkelingen integreren we in onze werkwijze en delen we met schoolbesturen.

Onze relaties

Wij werken onder andere samen met

Werkwijze

Onze dienstverlening werkt in de praktijk

Als FLEXfg vinden we dat onze AVG-dienstverlening moet voldoen aan onderstaande vier elementen. Met deze uitgangspunten zorgen we er namelijk voor dat een onderwijsbestuur de juiste stappen op het juiste moment zet. 

Praktisch

Procesmatig

Integer

Progressief

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

Adresgegevens

0512 202 030

info@flexfg.nl

Lavendelheide 12, 9202 PD Drachten

Neem contact op

2 + 14 =