Certified Ethical Hacker

Een Certified Ethical Hacker houdt zich bezig met de positieve aspecten van inbreuk op informatiesystemen. Met dit certificaat ben je in staat om kwetsbaarheden op te sporen en kwaadwillende hackers met hun eigen wapens te bestrijden. Als Certified Ethical Hacker vervul je een steeds belangrijker wordende rol in iedere organisatie. 

Certified Ethical Hacker

Doel van de training

Je leert in deze cursus je organisatie en omgeving te bekijken met de ogen van een (kwaadaardige!) hacker. Op die manier kruip je in feite in de huid van de aanvaller. De cursus leert om een actieve houding ten opzichte van de beveiliging van informatiesystemen te vervullen, vanuit het credo: “To beat a hacker, you need to think like a hacker”.

Inhoud van de training

Deze cursus leidt op voor de EC-Council ANSI geaccrediteerde Certified Ethical Hacker exam 312-50. StarTel levert als extra de Exam Preparation Guide met oefenexamens mee.

Studenten leren hoe de perimeterverdediging werkt en ze worden vervolgens binnengeleid in hun eigen netwerken d.m.v. het scannen en aanvallen daarvan, zonder dat een netwerk echt wordt beschadigd. Ze leren hoe indringers privileges ontwikkelen en hoe een systeem daartegen beveiligd kan worden. 

Na deze training hebben de begrippen DDos, SQL-injection, sniffing, social engineering, cryptografie en nog veel meer geen geheimen meer voor je! Een bijzonder nuttige en actuele cursus, die het ook op de huidige arbeidsmarkt bijzonder goed doet.

Na het volgen van de training ben je optimaal voorbereid op het EC Council-examen, waarmee je na voldoende resultaat officieel Certified Ethical Hacker bent.

  Informatie

  Voor wie?

  Deze cursus is interessant voor al diegenen die zich direct of indirect bezighouden met beveiliging van applicaties en IT-infrastructuren. 

  Aan te raden voorkennis

  Je hebt kennis op het gebied van ICT en de processen in je organisatie.

  Relevante certificeringen zoals CISSP, CISM, C|CISO, CEH etc. zijn een pre, maar geen vereiste.

  Tijdsinvestering en lesvorm

  Het betreft een 5-daagse training, die klassikaal, virtueel of als e-learning gevolgd kan worden. 

  Investering en resultaat

  Het volgens van de cursus CEH is mogelijk vanaf  € 2495,- excl. BTW per persoon.

  Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname voor het volgen van de training. Daarnaast wordt via EC Council een examen afgenomen. 

  Laat uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Adresgegevens

  0512 202 030

  info@flexfg.nl

  Lavendelheide 12, 9202 PD Drachten

  Neem contact op

  12 + 15 =