AVG-dienstverlening voor onderwijs & overheid

ontworpen om onze klanten te helpen bij privacy en security

Bewustzijn en communicatie

Meer weten?

Marco Wagenveld

Zorgt voor dat privacy en security geen ondergeschoven kindje meer is

Bewustzijn en communicatie

Onderwijs

De FLEXfg module Bewustzijn en Communicatie is ontworpen om onze klanten te helpen bij het creëren van een cultuur van bewustzijn en effectieve communicatie rondom de thema’s privacy en security binnen hun organisaties. Met het kiezen voor deze module ontvangen klanten niet alleen ondersteuning op dit gebied, maar ook materialen en middelen die hen helpen dit belangrijke onderwerp structureel op de agenda te zetten.

De module omvat verschillende aspecten, waaronder:

  1. Bewustwordingssessies: Interactieve sessies waarin medewerkers worden geïnformeerd over de laatste privacy- en securityrichtlijnen, de mogelijke risico’s en de rol die ze kunnen spelen bij het waarborgen van de veiligheid van gegevens.
  2. Trainingen en workshops: Praktische trainingen en workshops die gericht zijn op het ontwikkelen van specifieke vaardigheden en kennis op het gebied van privacy en security. Dit kan variëren in het herkennen van phishing-e-mails tot het veilig omgaan met gevoelige informatie.
  3. Communicatiemateriaal: FLEXfg voorziet klanten van communicatiemateriaal zoals posters, flyers, en digitale content dat kan worden gebruikt om het bewustzijn rondom privacy en security te vergroten en medewerkers regelmatig te herinneren aan de belangrijke aspecten ervan.
  4. Ondersteuning en advies: Onze experts staan klaar om klanten te ondersteunen met advies op maat, het beantwoorden van vragen en het bieden van begeleiding bij het implementeren van effectieve communicatiestrategieën rondom privacy en security.

Door de keuze voor de FLEXfg module Bewustzijn en Communicatie kunnen onze klanten ervoor zorgen, dat privacy en security geen ondergeschoven kindjes blijven binnen hun organisatie. Hierdoor komen deze onderwerpen juist centraal te staan in het dagelijkse handelen van alle medewerkers.

Basisdienst

Deze module is een uitbreiding van de ‘basis-dienst’: FG-as-a-service.

Klik op onderstaande link voor alle modules.

Onze relaties

Wij werken samen met: