AVG-dienstverlening voor onderwijs & overheid

Experts op het gebied van informatiebeveiliging en privacy

Interim professionals

Meer weten?

Marco Wagenveld

De juiste interim professional voor uw behoeftes

Interim professionals

Onderwijs

FLEXfg, uw specialist op het gebied van informatiebeveiliging en privacy heeft ook interim professionals beschikbaar die u voor projecten kunt inschakelen. We begrijpen dat organisaties vaak specifieke uitdagingen hebben op het gebied van informatiebeveiliging en privacybescherming. Bij FLEXfg hebben we een team van ervaren interim professionals beschikbaar die samen met u deze uitdagingen aangaan. En is iedereen ingezet op het moment van uw vraag? Dan benutten we ons netwerkt en zoeken we zo spoedig mogelijk een specialist die past bij uw uitdaging.

Vanuit onze Module Interim professionals zijn experts op het gebied van informatiebeveiliging en privacy voor een specifiek project beschikbaar. Of u nu te maken heeft met compliance-vraagstukken, een cybersecurity-audit wilt uitvoeren, een privacybeleid moet implementeren of een incident moet afhandelen – wij hebben vaak de juiste interim professional voor uw behoeften.

FLEXfg begrijpt dat elk project uniek is en elke organisatie verschillende eisen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij uw specifieke situatie en doelstellingen. Onze interim professionals zijn flexibel, deskundig en toegewijd om u te helpen bij het behalen van uw doelen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze Module Interim professionals uw organisatie kunnen versterken en uw uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy kunnen aanpakken. Samen zorgen we voor een veilige en compliant digitale omgeving.

 

Basisdienst

Deze module is een uitbreiding van de ‘basis-dienst’: FG-as-a-service.

Klik op onderstaande link voor alle modules.

Onze relaties

Wij werken samen met: