AVG-dienstverlening voor onderwijs & overheid

FLEXfg biedt flexibele en toekomstgerichte diensten

Cybersecurity

Meer weten?

Marco Wagenveld

In de publieke sector valt onze dienstverlening onder de noemer van BIO

Cybersecurity

Publieke sector

Op het gebied van Cybersecurity bent u bij FLEXfg ook op het juiste adres.  We bieden flexibele en toekomstgerichte diensten voor een veilige digitale wereld. Als onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening introduceren wij met trots ons aanbod op het gebied van cybersecurity.

In de moderne digitale omgeving is cybersecurity van essentieel belang voor alle organisaties, ongeacht hun omvang. Bij FLEXfg begrijpen we de complexiteit van cyberdreigingen en bieden we op maat gemaakte oplossingen om uw organisatie te beschermen tegen deze voortdurende gevaren.

Onze dienstverlening is sectorspecifiek, waarbij we ons aanpassen aan de unieke behoeften van verschillende sectoren. Voor het onderwijs bieden we oplossingen die zijn gebaseerd op het normenkader voor informatiebeveiliging in het onderwijs. In de publieke sector valt onze dienstverlening onder de noemer van BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid), waarbij we voldoen aan de specifieke richtlijnen en eisen die gelden voor overheidsinstanties.

Voor de uitvoering van deze gespecialiseerde diensten doet FlexFG een beroep op onze partner CyberFlex, die zich specifiek richt op cybersecuritydiensten en een bewezen staat van dienst heeft in nauwe samenwerking met cybersecurity label Mile2 in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.

Het team van CyberFlex staat klaar om uw organisatie te helpen bij het identificeren, analyseren en aanpakken van potentiële risico’s. FLEXfg biedt via CyberFlex een scala aan diensten, waaronder risicobeoordelingen, kwetsbaarheidsscans, beveiligingsadvies, incidentrespons en continue monitoring.

Met FLEXfg en onze partner CyberFlex kunt u erop vertrouwen dat uw digitale activa en gevoelige informatie veilig zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen en adviseren om uw organisatie te beschermen en uw digitale beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Samen creëren we een veiligere digitale toekomst.

Basisdienst

Deze module is een uitbreiding van de ‘basis-dienst’: FG-as-a-service.

Klik op onderstaande link voor alle modules.

Onze relaties

Wij werken samen met: