AVG-dienstverlening voor onderwijs & overheid

Ondersteuning bij implementeren van het BIO-framework.

Baseline Informatiebeveiliging Overheid

Meer weten?

Marco Wagenveld

FLEXfg biedt op maat gemaakte ondersteuning aan

Baseline Informatiebeveiliging Overheid

Publieke sector

FLEXfg is ook uw flexibele partner op het gebied van Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Bij behoefte kan de module BIO afgenomen worden als aanvulling op onze basisdienstverlening. In de publieke sector is informatiebeveiliging van cruciaal belang omdat sprake is van de verwerking van veel (gevoelige) persoonsgegevens. Vooral voor overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies en bijvoorbeeld waterschappen. Bij FLEXfg bieden we gespecialiseerde diensten aan om overheidsinstanties te ondersteunen bij het implementeren en handhaven van het BIO-framework.

Waarom BIO?

Het BIO-framework biedt een gestandaardiseerde aanpak voor informatiebeveiliging binnen de overheid. Het helpt organisaties risico’s te identificeren, passende maatregelen te implementeren en te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Onze Dienstverlening

FLEXfg biedt op maat gemaakte ondersteuning aan overheidsorganisaties bij het begrijpen en toepassen van het BIO-framework. Onze diensten omvatten:

  • Implementatieadvies: Wij helpen bij het implementeren van BIO-richtlijnen binnen uw organisatie.
  • Audits en Compliance: Wij voeren audits uit om te controleren of uw systemen voldoen aan BIO-vereisten.
  • Training en Bewustwording: Wij verzorgen trainingen om het bewustzijn van informatiebeveiliging te vergroten binnen uw team.

Waarom FLEXfg?

Met onze expertise en ervaring in de publieke sector begrijpen wij de specifieke uitdagingen waarmee overheidsorganisaties te maken hebben. Wij streven ernaar om praktische en effectieve oplossingen te bieden die passen bij uw unieke behoeften en budget.

Basisdienst

Deze module is een uitbreiding van de ‘basis-dienst’: FG-as-a-service.

Klik op onderstaande link voor alle modules.

Onze relaties

Wij werken samen met: