AVG-dienstverlening voor onderwijs & overheid

Gericht op het bieden van hoogwaardige technische ondersteuning en advies

Technische ondersteuning

Meer weten?

Marco Wagenveld

Dataveiligheid is van cruciaal belang

Technische ondersteuning

Publieke sector

Bij FLEXfg begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee de publieke sector wordt geconfronteerd op het gebied van IT in relatie tot informatiebeveiliging en Privacy. Onze dienstverlening is gericht op het bieden van hoogwaardige technische ondersteuning en advies op het gebied van beveiligingsoplossingen om uw IT-infrastructuur te versterken.

Systeemtechnische Ondersteuning door Experts

Onze bekwame IT-specialisten staan klaar om uw organisatie te ondersteunen bij vele technische vraagstukken in relatie tot Informatiebeveiliging en Privacy. Of het nu gaat om advies op het gebied van netwerkconfiguraties, serverbeheer, of applicatie-integratie, wij bieden professionele hulp en kunnen als sparringpartner functioneren op deze gebieden.

Periodieke Pentest met Uitgebreide Rapportage

Dataveiligheid is van cruciaal belang in de publieke sector. Onze periodieke penetratietesten identificeren potentiĆ«le kwetsbaarheden in uw systemen. Wij leveren gedetailleerde rapportages en advies om deze risico’s effectief aan te pakken.

Advies op Maat

Naast onze pentestdiensten bieden wij deskundig advies om geconstateerde kwetsbaarheden aan te pakken. Wij adviseren uw team met het implementeren van effectieve oplossingen en beveiligingsmaatregelen. Kies Flexfg als uw betrouwbare partner voor technische ondersteuning en beveiligingsadvies in de publieke sector. Samen bouwen we aan een robuuste IT-infrastructuur die voldoet aan de unieke behoeften in deze sector.

 

Basisdienst

Deze module is een uitbreiding van de ‘basis-dienst’: FG-as-a-service.

Klik op onderstaande link voor alle modules.

Onze relaties

Wij werken samen met: