AVG-dienstverlening voor onderwijs & overheid

Gericht op het vergroten van het bewustzijn en bevorderen van effectieve communicatie

Bewustzijn en communicatie

Meer weten?

Marco Wagenveld

Wij helpen om een sterke IBP-cultuur te ontwikkelen

Bewustzijn en communicatie

Publieke sector

Wij introduceren onze module Bewustzijn en Communicatie, gericht op het vergroten van het bewustzijn en bevorderen van effectieve communicatie binnen organisaties omtrent IBP. In organisaties is het essentieel dat procedures en technologie goed zijn vastgelegd en ingesteld. Echter, als medewerkers en betrokkenen niet op de juiste manier handelen en het bewustzijn omtrent IBP niet is aangewakkerd, kunnen er ongewenste situaties ontstaan. Bij FlexFG hebben we tools en programma’s ontwikkeld om hieraan invulling te geven.

Wanneer uw organisatie deze module afneemt, bieden wij gedurende minimaal 1 jaar extra aandacht aan het belangrijke onderdeel van bewustzijn en relevante effectieve communicatie over IBP. Onze aanpak omvat gerichte trainingen, workshops en campagnes om het IBP-bewustzijn te vergroten en medewerkers te informeren over hun rol in het waarborgen van informatiebeveiliging en privacy.

Met onze module Bewustzijn en Communicatie helpt FlexFG uw organisatie om een sterke IBP-cultuur te ontwikkelen. Door bewustwording te vergroten en effectieve communicatie te bevorderen, verkleinen we gezamenlijk de risico’s en versterken we de bescherming van vertrouwelijke informatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze module Bewustzijn en Communicatie uw organisatie kan ondersteunen bij het verhogen van het IBP-bewustzijn en het creƫren van een veilige digitale omgeving. Samen bouwen we aan een sterke basis voor informatiebeveiliging en privacy binnen uw organisatie.

Basisdienst

Deze module is een uitbreiding van de ‘basis-dienst’: FG-as-a-service.

Klik op onderstaande link voor alle modules.

Onze relaties

Wij werken samen met: