AVG-dienstverlening voor onderwijs & overheid

FLEXfg beschikt over zowel Kwartiermakers als Uitvoerende Privacy medewerkers.

Kwartiermaker

Meer weten?

Marco Wagenveld

FLEXfg over meerdere specialisten

Kwartiermaker

Publieke sector

Het uitgangspunt

Naast toezichthoudende werkzaamheden ligt er binnen een organisatie ook uitvoerend werk op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Om de rolverdeling wettelijk zuiver te houden zorgen specialisten van FLEXfg voor de uitvoerende werkzaamheden. In de praktijk zijn zowel tijd als kennis een uitdaging voor schoolbesturen. Daarom beschikt FLEXfg over meerdere specialisten die deze taken op zich kunnen nemen, zowel Kwartiermakers als Uitvoerende Privacy medewerkers.

Kwartiermaker

Een kwartiermaker zorgt voor het correct invullen of aanpassen van de juiste documentatie en het toewerken naar een sluitende privacy-administratie. Denk hierbij aan het in gebruik nemen van AVG-tooling, het invullen van een register van verwerkingen, het opvragen en nakijken van verwerkersovereenkomsten of het voorbereiden van beleidsdocumenten en protocollen.

Uitvoerend privacy medewerker

Een projectondersteuner ondersteunt een Functionaris Gegevensbescherming of Privacy Officer bij operationele werkzaamheden binnen een privacy cyclus. Denk hierbij aan het opstellen en bijwerken van een realistische planning, het voorbereiden van bijeenkomsten of het begeleiden van DPIA’s.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het onderwijs en zijn in staat om praktische hulp te bieden.

Basisdienst

Deze module is een uitbreiding van de ‘basis-dienst’: FG-as-a-service.

Klik op onderstaande link voor alle modules.

Onze relaties

Wij werken samen met: